online-sarjakuvia - sarjakuvia ja sarjakuvia koskevia resursseja

yksityisyys

Nämä tiedot annetaan art. Asetuksen nro 13 196 2003/XNUMX - Henkilökohtaisten verkkopalvelujen kanssa tekemisissä olevien henkilötietojen suojaa koskeva koodi, joka on saatavana sähköisesti osoitteesta: https://www.cartonionline.com.
Tiedot toimitetaan vain sivustolle https://www.cartonionline.com, eikä muille verkkosivustoille, jotka on linkitetty sivustoon linkkien kautta.

Tiedot koskevat myös suositusta nro. 2/2001, jonka Euroopan henkilötietojen suojasta vastaavat viranomaiset ovat kokoontuneet Art. Direktiivin 29 95/46 / EY, annettu 17. toukokuuta 2001, yksilöidäkseen joitain vähimmäisvaatimuksia henkilötietojen keräämiselle verkossa, ja erityisesti niiden tietojen menetelmät, ajat ja luonne, jotka rekisterinpitäjien on annettava käyttäjille. kun he muodostavat yhteyden verkkosivuihin riippumatta linkin tarkoituksesta.

Sivuston www.cartonionline.com hakemisen jälkeen tunnistettuja tai tunnistettavissa olevia henkilöitä koskevia tietoja voidaan käsitellä.
Heidän hoidonsa omistaja ja johtaja on Mr. Piludu Gianluigi info@cartonionline.com
Mitään verkkopalvelusta peräisin olevaa dataa ei välitetä eikä levitetä, ja käyttäjien toimittamia tietoja käytetään vain pyydetyn palvelun tai palvelun suorittamiseen, kuten tiedote Aihepiiriin, sarjakuviin, animaatioelokuviin tai tapahtumiin liittyvä aihe. Henkilötietoja ei missään tapauksessa levitetä.

Tämän verkkosivuston käyttämiseen käytettävät tietokonejärjestelmät ja ohjelmistomenettelyt hankkivat toimintansa aikana joitain henkilötietoja, joiden siirto on epäsuoraa Internet-yhteyskäytäntöjen käytössä. Nämä ovat tietoja, joita ei kerätä yhdistettäväksi tunnistettuihin rekisteröidyihin, mutta jotka luonteensa vuoksi voisivat käyttäjien tunnistamisen sallia käsittelyn ja yhdistämisen avulla kolmansien osapuolten hallussa oleviin tietoihin. Tähän tietoluokkaan sisältyvät sivustoon kytkeytyvien käyttäjien käyttämien tietokoneiden IP-osoitteet tai toimialuenimet, pyydettyjen resurssien Uniform Resource Identifier (URI) -merkinnässä olevat osoitteet, pyynnön kellonaika, menetelmä, jolla lähetetään pyyntö palvelimelle, vastauksena saadun tiedoston koko, numeerinen koodi, joka ilmaisee palvelimen antaman vastauksen tilan (onnistunut, virhe jne.) ja muut käyttöjärjestelmään ja käyttäjän IT-ympäristöön liittyvät parametrit. Näitä tietoja käytetään vain anonyymien tilastotietojen saamiseen sivuston käytöstä ja sen toiminnan tarkistamiseksi, ja ne poistetaan heti käsittelyn jälkeen. Tietoja voidaan käyttää vastuun selvittämiseen hypoteettisista tietokonerikoksista sivustoa vastaan: Tätä mahdollisuutta lukuun ottamatta verkkoyhteystietoja ei säilytetä enempää kuin seitsemän päivää.

Käyttäjän vapaaehtoisesti toimittamat tiedot
Sähköpostiviestien vapaaehtoinen, nimenomainen ja vapaaehtoinen lähettäminen tällä sivustolla ilmoitettuihin osoitteisiin merkitsee lähettäjän osoitteen, joka on välttämätön pyyntöihin vastaamiseksi, hankkimista sekä muita viestiin sisältyviä henkilötietoja. Henkilötietojen käsittely tapahtuu myös sähköisten välineiden (verkkosivusto, tietokanta, sähköposti jne.) Avulla menetelmillä, jotka soveltuvat tietojen turvallisuuden ja luottamuksellisuuden takaamiseen.

keksit
Evästepolitiikasta www.cartonionline.com ja heidän käyttöönsä vierailla sivulla Evästepolitiikka

Valinnainen tietojen toimittaminen
Sen lisäksi, että navigointitiedoille on määritelty, käyttäjä voi vapaasti toimittaa takauskeskukselle henkilötietoja, jotka sisältyvät pyyntölomakkeisiin tai jotka on ilmoitettu yhteydenotoissa virastoon pyytääkseen informatiivisen materiaalin tai muun viestinnän lähettämistä. Jos niitä ei toimiteta, pyyntöjen saaminen voi olla mahdotonta.

Käsittelymenetelmät
Henkilötietoja käsitellään automaattisilla työkaluilla niin kauan kuin ehdottomasti tarvitaan niiden tarkoitusten saavuttamiseksi, joita varten ne on kerätty. Tietojen menettämisen, laittoman tai virheellisen käytön ja luvattoman käytön estämiseksi noudatetaan erityisiä turvatoimenpiteitä.

Asianomaisten osapuolten oikeudet
"Sidosryhmillä" tai luonnollisilla henkilöillä, oikeushenkilöillä, yhteisöillä tai yhdistyksillä, joihin tiedot viittaavat, on oikeus milloin tahansa saada vahvistus samojen tietojen olemassaolosta tai muutoin ja tietää niiden sisältö ja alkuperän, tarkistaa sen oikeellisuuden tai pyytää sen integrointia, päivittämistä tai korjaamista art. Asetuksen 7/30/06 2003 kohta, n. 196/2003. Saman artiklan mukaan asianomaisilla osapuolilla on myös oikeus pyytää lakia rikkomattomasti käsiteltyjen tietojen peruuttamista, muuttamista nimettömiksi tai niiden estämistä sekä vastustaa joka tapauksessa laillisista syistä heidän kohtelua. .
Pyynnöt tulee lähettää rekisterinpitäjälle Piludu Gianluigille osoitteeseen info@cartonionline.com.