online tegneserier - ressurser om tegneserier og tegneserier

Privatliv

Denne informasjonen gis i samsvar med art. 13 i lovdekret nr. 196/2003 - Kode angående beskyttelse av personopplysninger for de som samhandler med personlige webtjenester, tilgjengelig elektronisk fra adressen: https://www.cartonionline.com.
Informasjonen blir gitt kun for nettstedet https://www.cartonionline.com, og ikke for andre nettsteder som er koblet til nettstedet via lenker.

Informasjonen gjelder også anbefaling nr. 2/2001 at de europeiske myndighetene for beskyttelse av personopplysninger, samlet i gruppen etablert av art. 29 i direktiv nr. 95/46 / EF, vedtatt 17. mai 2001 for å identifisere noen minimumskrav til innsamling av personopplysninger på nettet, og spesielt metodene, tidspunktet og arten av informasjonen som dataansvarlige må gi brukerne. når de kobler til websider, uavhengig av formålet med lenken.

Etter konsultasjon av nettstedet www.cartonionline.com kan data som er knyttet til identifiserte eller identifiserbare personer bli behandlet.
Eieren og lederen av behandlingen deres er Mr. Piludu Gianluigi info@cartonionline.com
Ingen data som kommer fra nettjenesten blir kommunisert eller spredt, og dataene som leveres av brukerne vil bare brukes til det form√•l √• utf√łre den forespurte tjenesten eller leveringen, for eksempel forsendelse av nyhetsbrev informasjon om emnet knyttet til tegneserier, tegneserier, animasjonsfilmer eller arrangementer. Under ingen omstendigheter vil personlige data bli spredt.

Datasystemene og programvareprosedyrene som brukes til √• betjene dette nettstedet, innhenter under deres funksjon noen personlige data hvis overf√łring er implisitt i bruken av internettkommunikasjonsprotokoller. Dette er informasjon som ikke samles inn for √• v√¶re assosiert med identifiserte registrerte, men som av sin art, gjennom behandling og tilknytning til data fra tredjeparter, kan tillate at brukere blir identifisert. Denne kategorien av data inkluderer IP-adresser eller domenenavn p√• datamaskinene som brukes av brukere som kobler til nettstedet, adressene i Uniform Resource Identifier (URI) -notering av de forespurte ressursene, tidspunktet for foresp√łrselen, metoden som ble brukt til √• sende inn foresp√łrsel til serveren, st√łrrelsen p√• filen som er oppn√•dd som svar, den numeriske koden som indikerer statusen til svaret gitt av serveren (vellykket, feil, etc.) og andre parametere relatert til operativsystemet og brukerens datamilj√ł. Disse dataene brukes bare for √• innhente anonym statistisk informasjon om bruken av nettstedet og for √• kontrollere at den fungerer korrekt, og blir slettet umiddelbart etter behandlingen. Dataene kan brukes til √• fastsl√• ansvar i tilfelle hypotetiske datakriminaliteter mot nettstedet: bortsett fra denne muligheten, vedvarer ikke dataene p√• nettkontakter i mer enn sju dager.

Data gitt frivillig av brukeren
Valgfri, eksplisitt og frivillig sending av e-post til adressene som er angitt p√• dette nettstedet inneb√¶rer p√•f√łlgende anskaffelse av avsenderens adresse, n√łdvendig for √• svare p√• foresp√łrsler, samt andre personlige data som er inkludert i meldingen. Behandlingen av personopplysninger vil ogs√• bli utf√łrt ved hjelp av elektroniske verkt√ły (nettside, database, e-post, etc.) med metoder som er egnet for √• garantere sikkerheten og konfidensialiteten til opplysningene.

kjeks
For cookie policy av www.cartonionline.com og bruken deres bes√łk siden Informasjonskapsel

Valgfri tilf√łrsel av data
Bortsett fra det som er spesifisert for navigasjonsdata, st√•r brukeren fritt til √• oppgi personopplysninger i foresp√łrselsskjemaene til Garanten eller angitt i kontakter med kontoret for √• be om sending av informativt materiale eller annen kommunikasjon. Unnlatelse av √• gi dem kan gj√łre det umulig √• f√• tak i det som blir bedt om.

Behandlingsmetoder
Personopplysninger behandles med automatiserte verkt√ły for den tiden det er strengt n√łdvendig for √• oppn√• form√•lene de ble samlet inn for. Spesifikke sikkerhetstiltak overholdes for √• forhindre tap av data, ulovlig eller feil bruk og uautorisert tilgang.

Rettigheter til interesserte parter
De "interesserte parter", eller fysiske personer, juridiske personer, enheter eller foreninger, som dataene henviser til, har til enhver tid rett til √• f√• bekreftelse p√• at de samme dataene eksisterer eller p√• annen m√•te og √• kjenne innholdet og opprinnelse, verifisere n√łyaktigheten eller be om integrering eller oppdatering, eller korrigering i henhold til art. 7 i lovdekret 30/06/2003, n. 196/2003. I henhold til samme artikkel har interesserte parter ogs√• rett til √• be om kansellering, omdannelse til anonym form eller blokkering av data om dem, behandlet i strid med loven, samt i alle fall √• motsette seg behandlingen av legitime grunner. .
Foresp√łrsler skal sendes til den behandlingsansvarlige Mr. Piludu Gianluigi p√• info@cartonionline.com.